SITTARD
Onze occasions

Nieuws

De nieuwe Lexus RX450h

Dé nieuwe luxe hybride SUV. Grensverleggend en op en top Lexus. Nu bij ons in de showroom!

2 dec 2015

Als vooruitstrevend merk introduceerde Lexus al in 1998 de RX, de allereerste eerste SUV met het rijcomfort van een luxe sedan. Vervolgens gingen we in 2004 opnieuw voorbij aan bestaande conventies, toen we ’s werelds eerste hybride SUV op de markt brachten – de revolutionaire RX 400h Hybrid.

Vanuit ons streven naar bijzonder design presenteren we nu de compleet nieuwe RX, de meest scherp vormgegeven Lexus tot nu toe, met standaard een ongeëvenaard luxueuze uitrusting. 

Direct samenstellen? klik hier

De Lexus RX is uitgegroeid tot een icoon op het gebied van hybride premium autorijden. Sinds de lancering van ’s werelds eerste Full Hybrid premium SUV in 2005 – de Lexus RX 400h – staat de luxe SUV garant voor uitstekende prestaties in combinatie met een zeer gunstig brandstofverbruik zónder de batterij extern te hoeven opladen. De batterij wordt tijdens het rijden constant opgeladen en ´stekkeren´ is niet nodig om een laag verbruik te realiseren. De RX 450h is probleemloos in staat om een aanhanger van 2.000 kg te trekken.

Grondig vernieuwde Lexus Hybrid Drive voor een zeer laag brandstofverbruik
De beproefde Lexus Hybrid Drive van de Lexus RX 450h is voorzien van een grondig vernieuwde, direct ingespoten 3,5-liter V6 hybride benzinemotor. Het gemiddelde verbruik is vastgesteld (NEDC) op 5,3 l/100 km, met een bijbehorende CO2-emissie van 122 gr/km. Het gecombineerde vermogen bedraagt 230 kW/
313 pk.

Zeer riante en class-leading standaarduitrusting
De Lexus RX 450h is leverbaar in vijf uitvoeringen: RX 450h AWD, Business Line, Luxury Line, F Sport Line en President Line. Vierwielaandrijving is standaard. De zeer riante standaarduitrusting omvat verder onder andere een Lexus Navigatie systeem, een automatische transmissie, Adaptive Cruise Control, privacy glass, LED koplampen, elektrische stoelbediening en een uitgebreid alarmsysteem met hellingshoekdetectie.

 

Gedurfd design: ‘floating roof’

Het design van de nieuwe Lexus RX 450h is gedurfd en onderscheidt zich met scherpe lijnen en opvallende elementen zoals het ‘floating roof’. En uiteraard is ook de nieuwe Lexus RX 450h uitgerust met de ‘spindle’ grille die elke nieuwe Lexus siert.

Lexus Safety System+ zet de trend in actieve veiligheid
Ook standaard op alle uitvoeringen is het Lexus Safety System+. Dit pakket actieve veiligheidssystemen helpt onder andere botsingen te voorkomen dan wel de gevolgen hiervan te beperken. Het functioneert bij een breed scala aan situaties en kan de auto bijvoorbeeld onder bepaalde omstandigheden volledig tot stilstand brengen indien het een voetganger vóór de auto detecteert. Lexus Safety System+ leest verder ook verkeersborden en is voorzien van Lane Departure Alert. Het systeem detecteert eveneens vermoeidheid bij de bestuurder en adviseert indien nodig om een rustpauze te nemen.

F Sport

Als krachtigst vormgegeven uitvoering in het gamma is de RX 450h F SPORT Line uitgerust met een spindelvormige F SPORT grille en grote 20" lichtmetalen velgen die direct in het oog springen. In het interieur beschikt u over een F SPORT stuurwiel, aluminium pedalen en met leder beklede voorstoelen die dankzij 'integrated foaming' technologie optimale zijdelingse steun bieden.

Tijdens het rijden staan het op sportief rijden afgestemde Adaptive Variable Suspension en een actieve stabilisator garant voor een snelle respons, terwijl u dankzij geavanceerde akoestiek verzekerd bent van een onvergetelijke F SPORT rijervaring.

 

Meer informatie? Kom langs of neem hier direct contact met ons op.


Meer weten?

De nieuwe IS300h

9 jan 2017
De IS300h is uw meest betrouwbare en efficiënte partner. Nu bij ons in de showroom.

ERVAAR EEN RIJK UITGERUSTE LEXUS

Excellent Maastricht

28 mei 2016
Excellent Wonen & Leven, van 26 t/m 29 mei 2016 in Mecc Maastricht

Pasen 2016

23 mrt 2016

Op zaterdag 26 maart en tweede Paasdag 28 maart, zijn wij speciaal voor u geopend met een Exclusieve Demoshow. 

Lexus Deal & Drive

22 jan 2016
De al standaard rijk uitgeruste Lexus modellen kennen nu nog meer luxe. Bovendien staat uw nieuwe Lexus één week later bij u voor de deur.

De nieuwe Lexus GS

19 jan 2016

De Lexus GS300h.

De Lexus LC500

19 jan 2016
Vier jaar na de onthulling van het spectaculair gelijnde LF-LC concept, is hier het uiteindelijke productiemodel.

HYBRID HEATLH CHECK

14 dec 2015

Fabrieksgarantie op hybride onderdelen afgelopen? Doe een hybride health check voor €59,95! 

Dé nieuwe luxe hybride SUV. Grensverleggend en op en top Lexus. Nu bij ons in de showroom!

Onze sportieve hybride coupé. Nu bij ons in de showroom!
De Lexus CT200h is in 2015 nog volop leverbaar met 14% bijtelling. De luxe van Lexus, vanaf € 137,-* netto per maand.

Lexus 25th editions

20 jul 2015
Extra rijk aangeklede 25th Editions van de CT, IS, NX, GS, RX én LS naar ons land. Tot €6.300,- voordeel.
Foto´s van onze Lexus RC-F

Lexus NX in Sittard

23 jan 2015

 

Foto´s van onze Lexus NX

Zoals het nu uitziet hebben wij op zaterdag 13 september as de nieuwe veelbesproken Lexus NX300h in onze showroom staan!

Zaterdag 19 juli hebben wij met een aantal geïnteresseerden de preview van de nieuwe Lexus NX bezocht op het luxe cruiseschip de SS Rotterdam.

 

Prijzen Lexus NX300h

27 jun 2014

De NX300h is leverbaar vanaf € 47.900,-

Wij waren aanwezig bij het heren golftoernooi op 12 juni met onze RX450h F-sport.

Lexus Sittard was voor de 2de keer aanwezig op de Pinksterculiance in Weert. Genieten van heerlijke gerechten en mooie auto's gaat iedere keer weer mooi hand in hand.